Aziz Yıldırım’dan Galatasaray’a tepki: Bedelini ödetiriz

Fenerbahçe’de yapılacak başkanlık seçimi öncesi hem mevcut Başkan Ali Koç hem de Başkan Adayı Aziz Yıldırım, kongre üyeleriyle bir araya gelerek projelerini anlatıyor.

Aziz Yıldırım bugün İzmir Torbalı’da Fenerbahçeliler Derneği’ni ziyaret etti. Yıldırım burada, Başkan Ali Koç’a yanıt verirken sarı – lacivertli camiaya bir de müjde verdi.

‘İSTANBULSPOR MAÇINI İZLİYORUM DEDİ’

Başkan Aziz Yıldırım, adaylığını ilk açıkladığı zaman Portekizli teknik adamla görüştüğünü ve takımın başına getireceğini açıklamıştı. Yıldırım, Torbalı Fenerbahçeliler Derneği’nde yaptığı açıklamada görüşmeler hakkında son bilgiyi verdi:

“Cumartesi günü Londra’ya gidiyorum. Şampiyonlar Ligi finali var. Bahane tabi. Hem maçı izleyeceğim hem de kendisiyle buluşacağım. Pazar günü maçtan önce bir haberleşme oldu. Dedi ki; ‘Maçı seyrediyorum.’ Bir de öbür maçı de herhalde seyretti. Gidince bize muhakkak söyleyecektir. ‘Transfer yapacağız’ diye. Ne istiyorsa yapacağız. Mourinho ne isterse yapacağız. Para sorunu yok bilin. Fenerbahçe’nin her zaman parası vardır!”

“BEDELİNİ ÖDETİRİZ”
“Galatasaray camiası bizim başkanımıza küfürlü konuşuyor. Bunun bedelini kötü ödetiriz haberleri olsun!”

“Ali Başkan seçilmese bile sponsorlukları kulüpten çekmeyeceğini söyledi. Ama bizim seçilmemiz durumunda gelmek isteyen çok fazla sponsor var. Seçilirsem duruma göre değerlendirme yapıp daha çok veren olursa onunla anlaşacağız.”

BORCU SIFIRLAYACAĞIZ
“Biz öncelikle şampiyon olacak takım kuracağız. Sonra stadı yapacağız. Sonra eldeki arazileri değerlendireceğiz. Borcu sıfırlayacağız. Üniversiteyi geri alacağız. Fenerbahçe’yi özlenen günlere döndüreceğiz!”

“Benim hakkımda böyle konuşup kızdırmaya çalışıyor. Ama biz işimize bakacağız. Yapmamız gereken çok iş var!”

 

 

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

xxx