Parçalar Halinde 4 Konteynerde Bulunan Cansız Beden! Beyaz Kovanın Sırrı Aranıyor

İstanbul Pendik’te önce gün ortaya çıkan kan donduran olayla ilgili yeni ayrıntılar ortaya çıktı. 4 ayrı çöp konteynerinde parçalanmış cesedi bulunan 8 çocuk babası 79 yaşındaki Nihat Salih’in cinayeti ile ilgili gözaltına alınan 39 yaşındaki seyyar satıcı Bilal D.’yle ilgili soruşturma derinleştirildi.

ATTIĞI ÇÖP KONTEYNERİNDA CESET PARÇASI BULUNDU

Tüyler ürperten vahşet, çöpten plastik eşya toplayan 48 yaşındaki Ö.Z. adlı kadının çöp konteynerini karıştırırken insana ait bacak ve bir kesik kol görmesiyle ortaya çıktı. Olay sonrası çalışma yapan Cinayet Büro Amirliği ekipleri, güvenlik kamera görüntülerinde, beyaz kovayı çöpe boşalttığını tespit ettikleri B.D.’yi gözaltına aldı. Görüntülerde, B.D., kovayı daha sonra yeşillik alana attığı görüldü. İfadesinde olayla ilgisinin olmadığını iddia eden B.D.’nin beyaz kovayı boşalttığı çöp konteynerinde, öldürülen Nihat Salih’in parçalanmış cesede ait kafası bulunduğu ortaya çıktı.

BEYAZ KOVA İNCELEMEYE ALINDI

Elde edilen bu çalışmaların ardından şüpheli olarak gözaltına alınan B.D.’nin çöp boşalttığı beyaz kova, çöp konteynerinde bulunan kanlı battaniye ve öldürülen Nihat Salih’in başında bulunan takke, incelenmek üzere Kriminal Şube Müdürlüğü’ne gönderildi. Beyaz kovada, maktul Nihat Salih’in DNA’sının olup olmadığı incelenecek. Takke ve kanlı battaniye de şüpheli B.D.’nin izleri aranacak.

EVDE ÇALIŞMA YAPILDI

Mercek altına alınan B.D.’nin evi de olay bölgesine yakın olduğu ortaya çıktı. Seyyar satıcı olduğu belirlenen B.D.’nin evinde kan izleri arandı. Silinmiş olma ihtimaline karşılık Luminol ile çalışma yapıldı. Sonuçlar yapılacak işlemlerin ardından ortaya çıkacak. Gözaltında bulunan şüpheli Bilal D.’nin bugün adliyeye gönderilmesi bekleniyor.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

xxx